Solicităm urgent sprijin online al compozitorilor români

Stimati membri UCMR-ADA,

Comunitatea internationala a compozitorilor se mobilizeaza pentru apararea drepturilor autorilor de opere muzicale in mediul online.
Este solicitat urgent si sprijin online al compozitorilor romani prin inscrierea sprijinului in cadrul platformei https://creatorsrightsfight.com/
Va rugam sa va sustineti drepturile prin intermediul platformei indicate pentru ca si in viitor sa va fie recunoscute si remunerate in mod corespunzator drepturilor ce va apartin pentru utilizarea operelor muzicale in mediul online.

Concret, comunitatea internationala a autorilor sustine articolul 13 dintr-un proiect de Directiva ce vizeaza drepturile dumneavoastra in timp ce marile ptaforme online s-au mobilizat si fac un lobby ce pare a avea suuces pentru ca aceste drepturi sa nu va mai fie recunoscute.

Este util ca mesajul sa fie transmis individual si eurodeputatilor romani. Mesajul este foarte scurt și simplu: „Solicităm deputaților europeni romani să sprijine drepturile de autor din online, articolul 13 pentru Directiva privind drepturile de autor, în următorul vot, de joi 5 iulie 2018,.”, urmat de numele, prenume si calitatea dumneavoastra de autor.

O lista si datele de contact ale europarlamentarilor romani sunt disponibile public la adresa
http://www.europarl.europa.eu/meps/en/search.html?country=RO

Comments are closed