Accesează platforma dedicată clienților UCMR-ADA

Dacă ești client UCMR-ADA poți vizualiza și descărca, online, facturile sau achita online, cu cardul, înștiințările de plată prin noua platformă dedicată clienților UCMR-ADA! Dacă ești post de radio, post de televiziune, operator de cablu, organizator de spectacole, radio online sau site de muzică, poți să-ți descarci facturile și să vizualizezi fișa de client.


Internet, tonuri de apel și tonuri în așteptare

SITE-URI INTRATE IN LEGALITATE PRIN INCHEIEREA UNEI AUTORIZATII LICENTA NEEXCLUSIVA CU UCMR-ADA

Documente necesare obtinerii autorizatiei licenta neexclusiva UCMR-ADA pentru utilizarea operelor muzicale ca tonuri de apel si pe Internet

I. Autorizarea utilizarii operelor muzicale ca tonuri de apel si tonuri in asteptare:

II. Autorizarea utilizarii operelor muzicale pe Internet:

III. Modele rapoarte tonuri de apel si internet:

Notificari ale subeditorilor locali privind interzicerea utilizarii cataloagelor gestionate

  • SCHUBERT MUSIC PUBLISHING SRL, in calitate de subeditor pentru teritoriul Romaniei al operelor muzicale din cataloagele Round Hill Music, Round Hill Compositions, Round Hill Copyrights, Round Hill Songs si Round Hill Works interzice utilizarea acestora pe internet, incepand cu data de 07.05.2017. Pentru mai multe informatii va rugam sa va adresati SCHUBERT MUSIC PUBLISHING SRL – e-mail: romania.synch@schubertmusic.com.
  • UNIVERSAL MUSIC PUBLISHING ROMANIA SRL, in calitate de editor al repertoriului AC/DC, interzice utilizarea operelor muzicale pe internet al intregului repertoriu AC/DC, conform anexei: lista operelor in format.xls.
  • EMI MUSIC PUBLISHING ROMANIA SRL, in calitate de editor al catalogului local inregistrat la UCMR-ADA, cat si ca subeditor al catalogului international EMI Music Publishing, interzice utilizarea ca tonuri de apel a intregului catalog EMI Music Publishing Romania incepand cu data de 01.01.2006.
  • K9 MUSIC PUBLISHING, in calitate de subeditor al catalogului international Warner Chappell, interzice utilizarea ca tonuri de apel a intregului catalog Warner Chappell incepand cu data de 01.10.2007.