NOTIFICARE PUBLICA ANUALA privind sumele nerepartizate aflate la categoria neidentificate si nerevendicate

Subscrisa, UCMR-ADA, Asocialia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor, cu sediul in Bucuresti, Str. Ostasilor nr.12, sector 1, cod fiscal R08887006, organism de gestiune colectiva a drepturilor patrimoniale de autor de opere muzicale, reprezentata legal prin Manager General Ana ACHIM,

In conformitate cu dispozitiile art. 154 alin. (4) din Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, republicata, formuleaza prezenta

NOTIFICARE PUBLICA ANUALA

privind sumele nerepartizate individual ce sunt aflate la categoria neidentificate si nerevendicate, pana la 30.09.2020, inclusiv pentru titularii fara CNP si titularii cu sume neridicate, din repartitiile pe care UCMR-ADA le-a efectuat in anul 2020.

Informatiile privind sumele nerepartizate individual ce sunt aflate la categoria neidentificate si cele nerevendicate pana la 30.09.2020, inclusiv pentru titularii fara CNP, din repartitiile pe care UCMR-ADA le-a efectuat in anul 2020 sunt disponibile in format electronic pe site-ul www.ucmr-ada.ro, https://ucmr-ada.ro/opere-muzicale-neidentificate/.
Autentificati-va pe platforma membri UCMR-ADA, https://membri.ucmr-ada.ro/ opere muzicale neidentificate si declaratii la UCMR-ADA operele muzicale care va apartin cu subtitlu.

Verificati site-ul www.ucmr-ada.ro, https://ucmr-ada.ro/opere-muzicale-neidentificate/ unde puteti identifica exceluri cu operele muzicale neidentificate actualizate.

Descarcă NOTIFICAREA PUBLICĂ în original (PDF)

Comments are closed