#creatorsforukraine

Va invitam sa sustineti initiativa CISAC #creatorsforukraine de a crea o scrisoare comuna a creatorilor de pretutindeni in semn de sustinere a poporului ucrainean impotriva agresiunii armatei ruse.

Mai jos gasiti linkul unde puteti semna si traducerea continutului scrisorii.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQOuneXKmjKKhYRRFLD3ZqwwvDfVZC0gKeZ2jjVp4UHYRFcw/viewform?fbclid=IwAR00mEuIyKslVHfzxaxuqFJ6mxS7vlrGzObRs5TqAwWiHYCPqiA0wPiRCT0

Scrisoare Solidaritate CISAC – Ucraina
Suntem artiști și creatori din întreaga lume, care activeaza prin toate formele de artă, toate repertoriile și in toate limbile mapamondului.
Astăzi vorbim ca o comunitate creativă diversă, dar cu o singură voce unită. Suntem solidari cu oamenii din Ucraina. Nu vom ignora atacul brutal provocat de către forțele armate rusești. Multe dintre aceste victime nevinovate sunt creatori ca noi, oameni care inspiră prin munca lor și care alcătuiesc cultura bogată a Ucrainei.
Noi cerem Rusiei să înceteze uciderea civililor nevinovați, distrugerea orașelor, atacul asupra libertății și democrației, încălcarea drepturilor omului și subminarea culturii sale.
Suntem impreuna prin puterea unificatoare a creatorilor de pretutindeni, inclusiv cei din Rusia, care, deși nu pot vorbi, sunt înspăimântați de acțiunea guvernului lor.
Le cerem tuturor creatorilor de pretutindeni să ni se alature, să semneze aceasta scrisoare și să o distribuie folosind Hashtag #creatorforukraine.
Mulțumesc.
https://www.cisac.org/

Comments are closed