UCMR-ADA investește în tehnologie pentru membrii săi

UCMR-ADA va lansa la sfârșitul lunii mai o aplicație web prin care titularii de drepturi patrimoniale de autor de opere muzicale vor avea acces la informații personale la UCMR-ADA în mod facil și transparent.

Portalul este structurat în 6 secțiuni: declarații de opere muzicale proprii, repartițiile COSIS, fișa beneficiarului unde vor găsi sumele brute repartizate, rețineri legale și statutare, sumele nete date în plată, acces la bazele de date de Opere Muzicale Neidentificate și playlist-urile declarate de către utilizatori ce vor intra în repartizare în format PDF, acces la repertoriul propriu UCMR-ADA și documente cu caracter general.

Aplicația web a fost gândită pentru ca titularii de drepturi patrimoniale de autor de opere muzicale să poată comunica online declarațiile operelor muzicale nou create, având obligația de a le depune și pe hârtie în original semnate olograf, în termen de 3 luni, la registratura UCMR-ADA sau prin poștă.

Vor fi de asemenea disponibile informații cu privire la fișele anuale cu sumele repartizate lunar ale fiecărui beneficiar, și după caz, la adeverințele anuale de venit.

Aplicația va permite titularilor de drepturi de autor să consulte informații generale, datele de contact și datele bancare înregistrate la UCMR-ADA, situații financiare, anunțuri privind întâlniri periodice și data, ora și locația Adunărilor Generale, hotărârile UCMR-ADA și altele.

Membrii vor putea accesa aceasta aplicație online la adresa

https://membri.ucmr-ada.ro pe baza unui username și a unei parole.

Securitatea și confidențialitatea datelor va fi asigurată de un certificat digital SSL.

Comments are closed